ua en ru

ФГВФО продовжив тимчасову адміністрацію в "Енергобанку"

ФГВФО продовжив тимчасову адміністрацію в "Енергобанку" Фото: "Енергобанк"

Тимчасова адміністрація в банку продовжено до 11 червня 2015 року

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) продовжив дію тимчасової адміністрації в ПАТ "Енергобанк" до 11 червня 2015 р. Про це повідомляє прес-служба фонду.

"З метою забезпечення схоронності активів неплатоспроможного банку ПАТ "Енергобанк", запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду прийняла рішення № 93 від 30.04.2015 р. про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ "Енергобанк" до 11.06.2015 р., включаючи і продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ "Енергобанк" Ільчука Олександра Павловича до 11.06.2015 включно", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, за класифікацією НБУ на 1 січня 2015 р. банк "Енергобанк" займає 68 місце і відноситься до третьої групи банків (середні).

У січні 2015 р. компанія ES2 Holding (Сінгапур) підписала документи про придбання прав власності на акції ПАТ "Енергобанк", що належать компанії "Ройланс Сервісез Лімітед" (Кіпр) російського бізнесмена Анатолія Данилицького.

Нагадаємо, в лютому 2014 р. ФГВФО ввів тимчасову адміністрацію в "Енергобанк".