ua en ru

Фонд держмайна прогнозує продаж ОПЗ навесні 2018 року

Фонд держмайна прогнозує продаж ОПЗ навесні 2018 року Фото: ФДМ (УНІАН)

Українська оціночна компанія вже приступила до оцінки майна ОПЗ

Фонд державного майна (ФДМ) прогнозує продаж Одеського припортового заводу (ОПЗ) навесні 2018 року. Про це сьогодні в ефірі одного з телеканалів повідомив в. о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров.

"Я думаю, що навесні наступного року ми можемо виходити на фінішний продаж. Я думаю, що навесні 2018 року ми можемо зробити те, що не могли зробити раніше - продати ОПЗ", - сказав він.

Так, Трубаров також повідомив, що для оцінки майна ОПЗ була обрана українська оціночна компанія.

"Минулої п'ятниці відбувся конкурс з відбору оціночної фірми, яка буде вести оцінку даного об'єкта, і ця фірма вже приступила до своєї роботи. Оціночна фірма, яка приступила до роботи, вона не новачок, вона з ім'ям, з фахівцями, думка яких буде важко заперечити, тому що це думка корифеїв, тому робота буде виконана, робота буде ліцензована співробітниками Фонду держмайна", - сказав керівник ФДМ.

Він також підкреслив, що оцінна вартість буде визначена в листопаді 2017 року, що, за його словами, дозволить продовжити подальші процедури по підготовці до приватизації Одеського припортового заводу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФДМ очікує передачі 893 підприємств балансовою вартістю понад 189 млрд гривень, визначених Міністерством економічного розвитку і торгівлі, для початку процедури приватизації.