ua en ru

ФФУ дозволила львівським "Карпатам" купувати нових футболістів

ФФУ дозволила львівським "Карпатам" купувати нових футболістів Фото: ФФУ

Львів'яни зможуть оформляти нових гравців

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ зняв з львівських "Карпат" заборона на заявку нових гравців. Про це повідомляє сайт команди.

"Насправді, це було одне з найважливіших засідань Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України за весь час життя нашого клубу. З боку клубу ми показали виконану та проведену роботу з проблемних питань, відповідно, це просто не могло залишитися непоміченим. Власне, нещодавно до нас приїздили керівники ФФУ та Прем'єр-ліги, які відзначили дуже позитивну динаміку зрушень і були готові підтримати наш клуб при вирішенні наболілих проблем. Судячи з усього, КДК зняв з Карпат заборона проводити трансферну діяльність, тому поки ми зможемо заявляти вільних агентів, аж до відкриття трансферного вікна. Далі вже ми зможемо повноцінно працювати на трансферному ринку", - розповів генеральний директор "Карпат" Дячук-Ставицький.

"Разом зі мною були наші клубні юристи, які отримають всі необхідні документи. Також про рішення КДК вже знає і Прем'єр-ліга. Звичайно, у нас ще не все вирішено, є проблеми, які необхідно вирішувати. Але загалом наші дії оцінили справедливо. У Федерації знають, що в клубі вчасно виплачується заробітна плата, клуб постійно розвиває свою інфраструктуру, працює з дітьми тощо. Керівництво Федерації, з яким я теж зустрічався, сказав, що вірить в роботу нашого Почесного президента Димінського", - продовжив представник "Карпат".

Нагадаємо, 16 вересня помер глава КДК ФФУ Денис Манів.