ua en ru

"Фенербахче" хоче підписати гравця збірної України Малиновського

"Фенербахче" хоче підписати гравця збірної України Малиновського Фото: Руслан Малиновський

Турецький клуб планує влітку омолодити склад

"Фенербахче" хоче підписати півзахисника збірної України і донецького "Шахтаря" Руслана Малиновського, який нинішній сезон проводить у бельгійському "Генку" на правах оренди. Про це пише турецьке видання Hurriyet.

Турецький клуб планує влітку омолодити склад і однією з трансферних цілей розглядає 23-річного українця. Відзначається, що представники клубу переглядали Руслана на кількох матчах, і він залишив гарне враження.

23-річний Руслан перебрався у Бельгію взимку минулого року на правах оренди з "Шахтаря". Орендна угода Малиновського з бельгійським клубом розраховано до кінця нинішнього сезону.

Старт поточного сезону він пропустив через розрив хрестоподібних зв'язок, а після повернення в лад став основним гравцем команди. У поточному сезоні хавбек провів за "Генк" 15 матчів у всіх турнірах, в яких забив чотири голи і віддав чотири гольові передачі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Генк" хоче викупити Малиновського біля донецького "Шахтаря". Бельгійський клуб готовий викласти за українця 2 млн євро і укласти з ним контракт терміном на 4 роки.