ua en ru

"Фенербахче" хоче відсудити в УЄФА 10 млн євро через Фреда з "Шахтаря"

"Фенербахче" хоче відсудити в УЄФА 10 млн євро через Фреда з "Шахтаря" Фото: Фред

Спортивний арбітражний суд винесе рішення протягом місяця

Представники "Фенербахче" продовжують судитися з Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА) з приводу півзахисника "Шахтаря" Фреда і вимагають компенсацію у розмірі 10 млн євро. Про це сообщает видання Fotospor.

Турецький клуб незадоволений, що під час дорозслідування Фред у складі "Шахтаря" брав участь у матчах кваліфікації Ліги чемпіонів 2015/2016 проти "Фенербахче".

Відповідно до джерела, Спортивний арбітражний суд (САЅ) винесе рішення по проханню "Фенербахче" протягом місяця. Повідомляється, що шанси на перемогу у турецького клубу дуже хороші.

Фред перебрався в "Шахтар" влітку 2013 року "Інтернасьонала" за 15 млн євро. У поточному сезоні 24-річний бразилець є ключовим гравцем центру поля в команді Паулу Фонсеки. На його рахунку 29 матчів, чотири голи і чотири асиста у всіх турнірах.

На початку лютого 2016 року ФІФА відсторонила Фреда від участі в матчах під її егідою до 26 червня з-за вживання допінгу.

Нагадаємо, нещодавно Фред отримав другу дискваліфікацію - до кінця липня 2017 року, а з травня він зможе тренуватися з командою.