ua en ru

Фельдман не має відношення до візиту депутатів європарламенту в Харків

Народний депутат України Олександр Фельдман спростував заяви окремих представників опозиції про те, що він, нібито, супроводжував депутатів європарламенту під час їх поїздки до Харкова. Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

"Не маю до цього жодного відношення, але до Турчинова з Аваковим, що запускає подібні"качки", можу організувати окремий візит психіатра. Хоч і не європейського, але теж хорошого", - заявив Олександр Фельдман.

За словами Фельдмана, його відвідини залізничної лікарні не пов'язане з політикою, політиками, євроінтеграцією і т.д. "Ця лікарня є однією з найкращих в Україні, в ній лікуються і проходять обстеження тисячі людей. Можу і я у відпустці зайнятися власним здоров'ям? ... Тепер що потрібно надягати перуку і накладні вуса, щоб туди потрапити?", - йдеться в повідомленні нардепа Фельдман.

Як повідомлялося раніше, Сергій Власенко заявив, що народний депутат Олександр Фельдман привів до харківської лікарні "Укрзалізниці" представниць європарламенту на зустріч з Юлією Тимошенко.