ua en ru

ФБР допитає подругу стрілка з Лас-Вегаса

ФБР допитає подругу стрілка з Лас-Вегаса Фото: Мерілу Денлі (Marilou Danley facebook)

Нападник незадовго до вбивств ймовірно перевів 100 тис. доларів на Філіппіни

Федеральне бюро розслідування (ФБР) допитає подругу Стівена Пэддока, що напав зі зброєю на людей на концерті в Лас-Вегасі. Про це повідомляє ABC.

"Громадянка Австралії Мерілу Денлі, подруга стрілка, який влаштував стрілянину в Лас-Вегасі, прибула в Сполучені Штати Америки (США)", - йдеться в повідомленні.

Згідно інфорамаціі видання, по прибуттю в Лос-Анжелес з Філіппін її зустріли співробітники ФБР. Правоохоронці планують допитати Денлі, як "особу, яка представляє інтерес" для слідства.

Наголошується, що Стівен Педдок імовірно, перед нападом перевів їй 100 тис. доларів. На момент стрілянини вона перебувала на Філіппінах.

З Меріл Денлі стрілок проживав в купленому в 2015 році будинку в Мескиті. Вона була зареєстрована у тому ж готелі, де він відкрив стрілянину по людям. Американські влади її у співучасті в нападі в даний момент не підозрюють.

Крім того, ЗМІ опублікували фотографію тіла Стівена Педока в кімнаті готелю Mandalay Bay, з вікна якого Пэддок вів вогонь по глядачам фестивалю. Поруч з тілом лежать дві автоматичні гвинтівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп не готовий дискутувати про обмеження обігу зброї у США, незважаючи на стрілянину в Лас-Вегасі.