ua en ru

Fashion Show розбив серця киянкам

Fashion Show розбив серця киянкам

Незвичайний показ звичайного одягу пройшов в ТРЦ Sky Mall. 22 квітня у київському шопінг-молл пройшов перший в Україні показ літніх колекцій Fashion Show від провідних брендів з магазинів ТРЦ. Створені стилістом образи наочно представили провідні світові тенденції в сучасній повсякденному одязі. Тепер у киян і гостей міста – завсідників ТРЦ Sky Mall є уявлення про модною повсякденному одязі: вона може бути не тільки зручною і доступною ціною, але одночасно стильною, елегантною і вражаючою.

altalt

Колекції таких брендів, як Benetton, Parfois, Promod, Orsay, Mango, Feme Stage, Марафон, Love Republic, Loft, Ostin, LuckyLook були представлені модельним агентством EGO MODELS. Діти-моделі з продюсерського центру "Babyphotostar" блискуче виглядали в одязі брендів OVS, ARGOSHA і Original Marine.

Fashion Show розбив серця киянкам

Автор кращих 30-ти образів – Ольга Ипатова, відомий і дуже затребуваний затребуваний в світі моди стиліст. Ольга багато років є fashion-редактором журналу "Единственная", а також стилістом журналу VIVA і співачки Alyosha. Вишуканий макіяж – від студії краси MY BROW BAR Kiev.

Fashion Show розбив серця киянкам

Гості заходу випробували яскраві емоції і отримали корисну інформацію від стиліста про те, як вибрати повсякденний одяг, щоб виглядати на мільйон". Їх посмішки і захоплені погляди відобразив фотограф Geometria – постійний фотохроникер кращих світських подій країни.

Партнерами заходу виступили: журнал Ukrainian People, портали 44.ua, ShowBiz.ua, TopClub, StarWay, Вихідний Київ і радіо Люкс-ФМ.