ua en ru

За фактом підриву на гранаті мешканця Донецької області відкрили справу

За фактом підриву на гранаті мешканця Донецької області відкрили справу Фото: поліція відкрила справу за фактом підриву на гранаті

Мещканець Донецької області підірвався на реактивній протитанковій гранаті

Правоохоронці порушили справу за фактом підриву жителя села Іванівка Покровського району Донецької області на реактивної протитанкової гранати. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Донецької області.

"Увечері 23 березня в чергову частину Покровського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу села Іванівка стався вибух, в результаті якого поранений невідомий чоловік. Від отриманих травм він загинув", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, на місце події прибула слідчо - оперативна група. Поліція встановила особу загиблого та обставини загибелі. Ним виявився місцевий житель, який займався збором металобрухту.

В той день він взяв з собою лопату та мішок, повідомивши матері, що йде збирати металобрухт. Під час пошуку, він знайшов реактивну протитанкову гранату і вирішив її розібрати. Боєприпас вибухнув, чоловік помер на місці від отриманих ран.

Речові докази направили на експертизу. Інформацію по даному факту внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу. Слідство триває.

altalt

Фото: речові докази направили на експертизу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області недалеко від села Іванівка 23 березня стався вибух, в результаті якого загинув чоловік.