ua en ru

За фактом підкупу виборців у Чернігівській області зареєстроване кримінальне провадження, - нардеп

За фактом підкупу виборців у Чернігівській області зареєстроване кримінальне провадження, - нардеп

За фактом підкупу виборців у Чернігівській області зареєстроване кримінальне провадження. Про це своїй сторінці у соціальній мережі у Facebook написав народний депутат України Максим Поляков.

"Станом на 18:00- з робочого місця від народних депутатів втік начальник головного управління УМВС Чернігівської області - Едуард Альохін, на телефонні дзвінки не відповідає. Мабуть, це останній радикальний акорд Альохіна на 206 виборчому окрузі, який вирішив "хапнути усе...". Вимагаю термінового повернення головного міліціонера області на робоче місце, який замість своїх прямих обов'язків щодо слідкування за порядком проведення довиборів, займається обслуговуванням криміналу, конкретно: наразі іде прямий підкуп у Репкінському районі м. Чернігів. Щойно за моїм зверненням зареєстровано кримінальне провадження 42016270000000247 за зафіксованими фактами підкупу виборців кандидата від Батьківщини Юрія Власенко, якого кришує і покриває Альохін", - написав політик.

Він також зазначив, що по поверненню в столицю першочергово займеться питанням звільнення Альохіна. "А наразі вимагаю термінового повернення Альохіна на робоче місце!", - резюмував Поляков.