ua en ru

За фактом нападу на "Мурафський кар'єр" у Вінницькій обл. відкрито справу

За фактом нападу на "Мурафський кар'єр" у Вінницькій обл. відкрито справу Фото: міліція

Встановлені особи учасників цих подій

За фактом нападу на "Мурафський кар'єр" у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії, встановлені особи учасників цих подій. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

"Події, що мали місце 23 липня у с. Мурафа Шаргородського району, спровокували значний резонанс у суспільстві та викликали низку сюжетів і публікацій у місцевих та центральних ЗМІ, на Інтернет-ресурсах. В окремих з них ситуація представлена як аналог нещодавніх мукачівських подій, що сколихнули всю Україну. Звертаємо вашу увагу, що правоохоронні органи Вінниччини повністю контролюють ситуацію навколо ДП "Мурафський кар'єр", відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії, встановлені особи учасників цих подій", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується на тому, що конфлікт навколо видобувного підприємства має суто корпоративний характер, у правоохоронців немає інформації про причетність до подій представників політичних партій та місцевих громадських патріотичних рухів.

Відзначається, що фактів госпіталізації та поранень в ході інциденту немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території державного підприємства "Мурафський кар'єр" у Шаргородському районі Вінницької області вчора, 23 липня, стався конфлікт із застосуванням мисливської зброї між працівниками охоронної фірми, яка забезпечує охорону підприємства.