ua en ru

За фактом нападу на мобільну групу у Щастя призначено розслідування, - Генштаб

За фактом нападу на мобільну групу у Щастя призначено розслідування, - Генштаб Фото: Віктор Муженко

СБУ та Військова служба правопорядку у ЗСУ розслідують напад на мобільну групу

За фактом нападу 2 вересня на мобільну групу у Щастя Луганської області призначено розслідування. Про це у своєму Facebook повідомив начальник Генерального штабу Збройних сил України (ЗСУ) Віктор Муженко.

"За фактом нападу на мобільну робочу групу, що стався 2 вересня на Луганщині, призначено розслідування. Перевірку здійснюють представники Служби безпеки України та Військової служби правопорядку у Збройних силах України. Я доручив всіляко сприяти розслідуванню, щоб дізнатися правду і встановити винних осіб. Особи, винні в цій трагедії повинні нести кримінальну відповідальність", - йдеться в повідомленні.

За фактом нападу на мобільну робочу групу, що стався 2 вересня на Луганщині, призначено розслідування. Перевірку здійс...

Posted by Віктор Муженко on 4 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 2 вересня під час оперативних задач по боротьбі з незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування в засідку бойовиків потрапила мобільна група у складі волонтерів, працівників Державної фіскальної служби України, Служби безпеки України і військових. В результаті загинув волонтер і співробітник ГФС, ще 4 людини отримали поранення.

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що мобільну групу з правоохоронців і волонтерів під Щастям розстріляли не бойовики, а "хтось із наших".