ua en ru

За фактом масового погіршення самопочуття школярів у Новомосковську поліція порушила справу

За фактом масового погіршення самопочуття школярів у Новомосковську поліція порушила справу Фото: ілюстративне фото (facebook.com-igor.zinkevych)

У Новомосковську дітям стало погано під час шкільної лінійки

За фактом масового погіршення самопочуття школярів у Новомосковську (Дніпропетровська область) поліція порушила справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як зазначається, сьогодні вранці місцевим правоохоронцям повідомили про масове погіршення самопочуття учнів школи № 6 Новомосковська. Правоохоронці встановили, що з восьмої години ранку у школі проходила лінійка, присвячена Дню пам’яті та примирення.

"В ході заходу погіршився стан самопочуття 16 дітей різного віку. З метою перевірки можливого порушення санітарних норм, слідчим відділом Новомосковської поліції за даним фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, медики на місці події надали допомогу 15 дітям, їм був поставлений діагноз вегето-судинний пароксизм. Крім того, одну дівчинку 2005 року народження було госпіталізовано, наразі вона знаходиться вдома.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Новомосковську (Дніпропетровська область) на лінійці в школі №6 у вівторок, 8 травня, з поганим самопочуттям звернулися 19 дітей.