ua en ru

За фактом гибелі десантників у Кіровоградській області відкрито кримінальну справу

За фактом гибелі десантників у Кіровоградській області відкрито кримінальну справу Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Процесуальне керівництво у справі здійснює Військова прокуратура Кіровоградського гарнізону

За фактом гибелі десантників у Кіровоградській області відкрито кримінальну справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Військової прокуратури Південного регіону України.

Як зазначається, сьогодні, 11 вересня 2017 року, управляння поліції у Кіровоградській області за фактом загибелі двох військовослужбовців у с. Канатово розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

"Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону здійснюється процесуальне керівництво у справі загибелі двох військовослужбовців у Кіровоградській області", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що, вчора, 10 вересня 2017 року, близько 22:40 на території однієї з військових частин український солдат здійснив 2 короткі черги у напрямку двох військових цієї ж частини, які виконували тренувальні вправи, внаслідок отриманих поранень старший сержант та солдат загинули на місці події.

Правоохоронці оглянули місце події, допитали свідків. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кіровоградській області загинули два десантники.