ua en ru

Facebook заборонив рекламувати кріптовалюти

Facebook заборонив рекламувати кріптовалюти Фото: Facebook (cybercrime.gov.ua)

Facebook заборонив рекламу криптовалют, ICO і бінарних опціонів

Соціальна мережа Facebook заборонила рекламу криптовалют, ICO (первинного розміщення токенів) та бінарних опціонів. Про це йдеться в опублікованому сообщении на сайті компанії, 31 січня.

"Ми вводимо нову політику, яка забороняє рекламу, спрямовану на просування фінансових продуктів і послуг, які часто пов'язані з вводять в оману або обманними методами просування", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що заборона поширюється на Instagram і на мережу Audience Network. Компанія Facebook просить користувачів повідомляти про порушення нових правил.

Нагадаємо, раніше Марк Цукерберг, засновник Facebook, анонсував зміни в алгоритмі новинної стрічки соціальній мережі. Тепер повідомлення друзів будуть мати більш високий пріоритет, а новини компаній і ЗМІ будуть з'являтися в стрічці рідше.

"У минулому році ми почали вносити зміни в цьому напрямку. Перші зміни, які ви побачите, з'являться в каналі новин, де ви можете очікувати більше повідомлень від ваших друзів, сім'ї і груп", - зазначив він. За словами Цукерберга, на впровадження змін піде декілька місяців і вони стосуються не тільки стрічки.