ua en ru

Facebook призупинив розробку нових продуктів на тлі масштабної критики, - WSJ

Facebook призупинив розробку нових продуктів на тлі масштабної критики, - WSJ Фото: Facebook призупинив розробку нових продуктів через критику в її сторону (Віталій Носач, РБК-Україна)

Компанія Facebook прийняла рішення тимчасово зупинити розробку й випуск нових продуктів. Вона зіткнулася зі звинуваченнями у негативному впливі на психічне здоров’я дітей.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Wall Strett Journal.

"Компанія Facebook Inc. уповільнила випуск нових продуктів на тлі повідомлень у ЗМІ та слухань у Конгресі, пов’язаних із викриттям внутрішніх документів, які свідчать про шкоду соціальної платформи", - пише пресслужба компанії.

Наразі більше десяти фахівців проводять репутаційні огляди в компанії, аби визначити, якої ще критики Facebook може зазнати. Також вони повинні перевірити продукти на негативний вплив на психічне здоров’я дітей.

За словами засновника Facebook Марка Цукерберга, для нього важливо, аби платформа складала лише позитивне враження на інших людей, а її продукція була корисною та безпечною для дітей.

"Я витратив багато часу на роздуми про те, які враження я хочу, щоб мої діти та інші люди мали в Інтернеті, і для мене дуже важливо, щоб усе, що ми будуємо, було безпечним та корисним для дітей", - відзначив Цукерберг.