ua en ru

Єжель: В Україні в 2012 р. на придбання та будівництво житла для військовослужбовців виділять 600 млн грн

В Україні в 2012 р. на придбання та будівництво житла для військовослужбовців буде виділено 600 млн грн. На цьому сьогодні, 11 листопада, наголосив міністр оборони України Михайло Єжель під час відвідування Військової академії в Одесі, повідомляє прес-служба Міноборони.

Міністр оборони України наголосив, що у 2010 та 2011 рр. на придбання та будівництво житла для військовослужбовців було виділено по 200 мільйонів гривень, що дозволило отримати близько чотирьох тисяч квартир.
"На наступний рік на ці потреби планується виділити втричі більше - 600 мільйонів! Таким чином, у 2012 р. і ми плануємо забезпечити житлом до 6 тисяч сімей військовослужбовців", - підкреслив Михайло Єжель.

Крім того, міністр зазначив, що на базі військових містечок по всій території України буде збудовано 300 житлових комплексів.

"На базі військових містечок по всій території України в рамках проекту "Військове містечко - 300" буде збудовано 300 житлових комплексів. Кожен офіцер і контрактник житиме в нормальних умовах!".
Глава оборонного відомства зазначив, що нещодавно у місті Гостомель Київської області було урочисто відкрито перший будинок, збудований за цією програмою. "У цьому ж гарнізоні вже закладено ще два будинки, які будуть здані у наступному році", - повідомив Михайло Єжель.