ua en ru

Євробачення 2017: в "Украерорусі" підтвердили обмеження перельотів над Києвом

Євробачення 2017: в "Украерорусі" підтвердили обмеження перельотів над Києвом Фото: Євробачення-2017

Польоти обмежать в радіусі 15 кілометрів від МВЦ

На час підготовки та проведення Євробачення - 2017 введені обмеження на виконання польотів в радіусі 15 км від Міжнародного виставкового центру. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі "Украероруху".

"У період з 4 по 14 травня 2017 року, з метою унеможливлення протизаконних дій у сфері використання повітряного простору на період підготовки і проведення Євробачення – 2017, рішенням Державіаслужби, введені обмеження на виконання польотів в радіусі 15 кілометрів від Міжнародного виставкового центру в межах від земної поверхні до висоти 1500 метрів", - йдеться в повідомленні

Так, це обмеження не поширюється на регулярні і чартерні рейси як транзитні, так і ті, які здійснюються в аеропорти Бориспіль та Київ (Жуляни).

Також не поширюється на польоти з метою надання медичної допомоги, рятувальні та для забезпечення Євробачення (при наявності дозволів Генерального штабу та Державіаслужби).

При цьому всі повітряні судна повинні бути обладнані відповідачем вторинної радіолокації і засобами радіозв'язку пілот - диспетчер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на час проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017 повітряний простір над Києвом і в радіусі 150 кілометрів над столицею закриють для перельотів, в тому числі квадрокоптеров і монгольфьеров.