ua en ru

В Європейській Раді підтвердили майбутню зустріч Трампа з лідерами ЄС

В Європейській Раді підтвердили майбутню зустріч Трампа з лідерами ЄС Фото: Дональд Трамп

Президент США зустрінеться з лідерами ЄС у травні

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп зустрінеться з президентом Європейської ради Дональдом Туском і президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером під час візиту до Брюсселя 25 травня 2017 року. Про це повідомляє Politico.

Згідно з інформацією представника Європейської ради, місце зустрічі ще не було погоджено. Про відвідування Трампом Брюсселя наприкінці травня заявляли раніше, але не підтверджувалося, чи відбудуться зустрічі з чиновниками ЄС.

Президент США також планує взяти участь у саміті лідерів НАТО в Брюсселі 25 травня 2017 року, а потім вилетить в Сицилію для участі в засіданні G7. Ця поїздка стане першим візитом Трампа в Європу в якості президента.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп відвідає Ізраїль, Ватикан і Саудівську Аравію в кінці травня 2017 року у своєї першої зарубіжної поїздки на посаді глави США. Він також заявив 3 травня 2017 року, що має намір бути посередником між ізраїльтянами і палестинцями, щоб допомогти встановленню миру в регіоні.