ua en ru

У Європарламенті член партії Ле Пен висловився проти безвізового режиму для України

У Європарламенті член партії Ле Пен висловився проти безвізового режиму для України Фото: член партії Ле Пен висловився проти безвізового режиму для України

Свою негативну думку з приводу безвізового режиму для громадян України Лебретон пояснив негативним ставленням до Шенгенської зони

Жиль Лебретон, представник французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, виступив проти надання безвізового режиму громадянам України. Про це він заявив під час дискусії в Європейському парламенті, передає "112 Україна".

Повідомляється, що свою негативну думку з приводу безвізового режиму для громадян України Лебретон пояснив в цілому негативним ставленням до Шенгенської зони.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що впевнений у тому, що Європейський парламент проголосує за введення безвізового режиму для України. Про це Порошенко заявив сьогодні у ході спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Данії Ларсом Лекке Расмуссеном.

"Сьогодні в Європейському парламенті проводяться дебати з українського безвізу. Завтра голосування. І воно буде позитивним для України", - заявив Порошенко.