ua en ru

В Європарламенті з 29 лютого пройде український тиждень

В Європарламенті з 29 лютого пройде український тиждень Фото: в Європарламенті з 29 лютого пройде український тиждень

Український тиждень розпочнеться з конференції щодо "розвитку спроможностей заради реформ"

В Європейському парламенті з 29 лютого 2016 року пройде український тиждень. Про це у Facebook повідомив прес-секретар голови Верховної Ради Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук.

"Розпочнеться український тиждень з конференції високого рівня Європарламенту та Верховної Ради щодо "розвитку спроможностей заради реформ". В заході візьме участь керівництво українського парламенту, включаючи голову ВРУ Володимира Гройсмана і керівників фракцій, та керівництво Європарламенту, включно з Президентом ЄП, спікером Парламенту головуючих у ЄС Нідерландів, комісаром ЄС з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення, головою Комітету у закордонних справах та провідника програми Європарламенту з реформи Верховної Ради", - йдеться в повідомленні.

Готуємося до Українського тижня у Брюсселі. З 29 лютого, протягом декількох днів тема реформи Верховної Ради України ст...

Опубликовано Dmytro Stoliarchuk 10 февраля 2016 г.

Зазначається, що в наступні дні відбудуться численні дискусії щодо внутрішньої реформи законодавчого органу України, покращення його відносин з громадянами, окремими групами суспільства, а також щодо відносини між законодавчою і виконавчою владою, гармонізації українського законодавства із законодавством ЄС.

Нагадаємо, Європарламент 4 лютого 2016 року прийняв чергову резолюцію по Криму, в якій закликав Росію розпочати переговори з Україною та іншими сторонами по питанню деокупації Криму.