ua en ru

Європарламент та Рада підписали угоду про співпрацю в адміністративній сфері

Європарламент та Рада підписали угоду про співпрацю в адміністративній сфері Фото: Європарламент і ВР домовилися співпрацювати в адміністративній сфері

Кокс вважає важливим зміцнення зв'язків з ВРУ

Європарламент та Верховна Рада України в ході підсумкової конференції в рамках "Українського тижня" в Європарламенті підписали Угоду про співпрацю в адміністративній сфері.

Варто зауважити, що договір підписали Генеральний секретар Європейського парламенту Клаус Велле та виконувач обов'язків керівника Апарату Верховної Ради Володимир Слишинський.

"Це вперше в історії нашого парламенту, що ми простягнули руку іншому парламенту, Європейський парламент парламенту України, важливо зміцнювати наші зв'язки з Верховною Радою",- сказав керівник місії Європарламенту з реформування ВРУ Пет Кокс.

Нагадаємо, в понеділок, 29 лютого 2016 року, Пет Кокс представив рекомендації щодо реформування українського парламенту.

У Брюсселі вчора, 29 лютого, було укладено угоду між секретаріатом Європарламенту і апаратом Верховної Ради України, що передбачає співробітництво України та Євросоюзу щодо реформування законодавчого процесу та реалізації угоди про асоціацію.