ua en ru

Євромайдан: онлайн-трансляція з Майдану Незалежності

Євромайдан: онлайн-трансляція з Майдану Незалежності - У Києві на Майдані Незалежності з вечора 18 лютого тривають запеклі сутички з правоохоронцями. Час від часу лунають постріли та вибухи.

У Києві на Майдані Незалежності з вечора 18 лютого тривають запеклі сутички з правоохоронцями.

Близько 10:00, на Майдані знаходиться близько 20 тис. осіб. Більшість людей зосереджена в районі сцени, біля наметів людей менше. В районі стели велика задимленість. Обстановка відносно спокійна. Активісти координуються зі сцени Майдану. Міліціонери знаходяться в районі барикади біля Будинку профспілок та з боку вул. Інститутській.

Станом на 09:15 близько 5 тис. протестуючих проти влади перебувають на Майдані Незалежності в Києві. Зазначимо, правоохоронці знаходяться в районі барикади біля Будинку профспілок та з боку вул. Інститутській. В районі Стели незалежності велика задимленість. Час від часу лунають постріли та вибухи.

Як повідомили в МОЗ, станом на ранок середи в ході безладів в Києві загинули 22 людини, 241 був госпіталізований. Крім того, за даними правоохоронців 371 працівник органів внутрішніх справ звернувся за медичною допомогою у відомчі медичні заклади. З них 349 були госпіталізовані. У 74 правоохоронців - вогнепальні поранення. Підтверджена смерть 9 правоохоронців.

Всього ж станом на 06:00 середи за медичною допомогою звернувся 351 громадянин, в основному з травмами і вогнепальними пораненнями.

Євромайдан: онлайн-трансляція з Майдану Незалежності

Євромайдан: онлайн-трансляція з Майдану Незалежності

Фото: Facebook/EuroMaydan