ua en ru

Євген Євтушенко госпіталізований в Москві

Євген Євтушенко госпіталізований в Москві Фото: Євген Євтушенко

За деякими даними, поета доставили в реанімацію

Поет Євген Євтушенко госпіталізований в одну з лікарень в Москві, передають РИА Новости з посиланням на особистого помічника відомого поета.

"Євгеній Олександрович проходить планову профілактику перед своїм від'їздом до Америки", - розповів співрозмовник агентства. При цьому він уточнив, що поет перебуває в одній з лікарень Міністерства оборони Російської Федерації.

За словами видавця та одного поета Валерія Краснопільського, Євтушенко відчував себе погано вже під час недавньої поїздки в Люксембург. "Євгеній Олександрович не дуже добре себе почував ще під час нашої з ним поїздки в Люксембург. Його турбувало серце. А 22 серпня він повинен був полетіти до Америки", - наводить ТАСС слова Краснопольського.

Джерела LifeNews розповіли, що лікарі готують Євгена Євтушенка до операції. За їх словами, поет останні кілька днів відчував себе погано, у нього були проблеми з диханням.

За даними інших ЗМІ, які посилаються на слова медиків, Євтушенко знаходиться в реанімації кардіологічного відділення госпіталю. При цьому серйозних побоювань за його життя немає.

Нагадаємо, у ніч з 21 на 22 липня російська актриса Наталя Крачковська була екстрено госпіталізована.