ua en ru

Євген Черняк увійшов до десятки кращих топ-менеджерів України

Журнал «Компаньйон» назвав найбільш успішних топ-менеджерів України. У трійці лідерів - Ігор Литовченко («Київстар»), Олег Попов (СКМ) і Юрій Косюк («Миронівський Хлібопродукт»). У десятку кращих також увійшли Володимир Костельман (Fozzy Group), Олександр Дубілет (Приватбанк), Єген Черняк (Global Spirits, ТМ «Хортиця») та інші. Згідно з рейтингом, названі українські компанії змогли продемонструвати високі бізнес-результати саме завдяки ефективній роботі своїх керівників.
Ефективність менеджера підтверджується результативністю його компанії. Так 2011 р. для холдингу Global Spirits, який належить Євгену Черняку, ознаменувався кількома значними подіями: покупкою виробничого підприємства в Росії, випуском відразу двох нових горілчаних брендів: «Мороша» в Україну і «Російський Північ» в Росії, відкриттям власної дистрибуційної компанії в США, а також істотним зростанням продажів ТМ «Хортиця» на експортних ринках.
Євген Черняк - бізнесмен і меценат. Протягом п'яти років входить до числа кращих топ-менеджерів України, а також у списки найбагатших і найвпливовіших людей країни за версією ділової преси. Викладач Української вищої школи бізнесу з соціальної відповідальності компаній. Активно розвиває Національний заповідник Хортиця, займається поверненням з-за кордону реліквій, пов'язаних з українським козацтвом.
Експертам пропонувалося оцінити претендентів за двома комплексним якісними показниками: успішність очолюваних ними компаній за минулі 12 місяців і авторитет в бізнес-середовищі. Оцінки виставлялися за десятибальною шкалою. Набрані бали підсумовувалися, і на підставі підсумкового кількості проводилося ранжирування. Головними експертами рейтингу стали самі топ-менеджери, включені в початковий список. Крім того, професійну успішність оцінювали бізнес-консультанти SLASH Communications, PBN Company, iKS-Consulting та редактори Companion Group.