ua en ru

"Евертон" готовий орендувати Дієго Косту

"Евертон" готовий орендувати Дієго Косту Фото: Дієго Коста (instagram.com/diego.costa)

Клубу потрібен ще один нападник

Головний тренер "Евертона" Рональд Куман натякнув, що його клуб зацікавлений в придбанні нападника "Челсі" Дієго Кости. Про це він повідомив на прес-конференції після матчу Ліги Європи з "Хайдуком" (2:0), передає Sky Sports.

Куман повідомив, що "Евертону" потрібен ще один нападник. Після цього йому було поставлено питання, чи мають намір "іриски" взяти когось в оренду або придбати на постійній основі.

"Ви з приводу Кости? Звичайно, хочеться підписувати контракти з гравцями на довгострокову перспективу, але якщо у вас є шанс взяти такого гравця в оренду, чому б і ні. На півроку, на рік, на два", - сказав Куман.

При цьому керівництво "Челсі" заявило, що продовжить штрафувати нападника Дієго Косту, якщо той не повернеться в розташування команди, і до січня 2018 року загальна сума штрафу складе 3 млн фунтів.

На даний момент Коста знаходиться в Іспанії і чекає, коли лондонський клуб його відпустить і він зможе підписати угоду з мадридським "Атлетіко".

Коста близький до переходу в "Атлетіко", однак через заборону, накладеного ФІФА, мадридський клуб не може реєструвати новачків до січня 2018 року. Раніше повідомлялося, що Коста може перейти на півроку на правах оренди в "Мілан".

Нагадаємо, форвард лондонського "Челсі" Дієго Коста тричі за останній рік звертався до клубу з проханням його продати.