ua en ru

На цьому тижні Рада розгляне законопроект про КСУ та зміни в низку кодексів, - Парубій

На цьому тижні Рада розгляне законопроект про КСУ та зміни в низку кодексів, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Рада також має розглянути зміни до Держбюджету

На поточному пленарному тижні Верховна Рада (ВР) має розглянути проект закону про Конституційний суд України (КСУ) та внесення змін до Господарського кодексу України, цивільного, адміністративного та інших законодавчих актів. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив Спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Проект закону Про Конституційному суді України і проект закону про внесення змін до Господарського кодексу України, цивільного, адміністративного та інших законодавчих актів - це два глобальних законопроекти, які пропонується розглянути у другому читанні. Також хочу сказати, що до них ще два супутні законопроекти (реєстр. ном. 6233 і 5425) - це внесення змін до Митного кодексу України та внесення змін у Бюджетний кодекс України ", - заявив Парубій.

За його словами, також протягом поточного тижня Рада повинна розглянути внесення змін до бюджету на 2017 рік у другому читанні. Крім того, до включення в порядок денний сесії будуть пропонуватися проекти пенсійної і медичної реформ і проект закону про освіту.

Нагадаємо, Парубій заявив, що Верховна Рада на цьому тижні розгляне всі подання Генерального прокурора України Юрія Луценка на народних депутатів у вівторок (11 липня) або четвер (13 липня).