ua en ru

Цього тижня Рада перейде до розгляду пенсійної реформи, - Парубій

Цього тижня Рада перейде до розгляду пенсійної реформи, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Спікер пропонуватиме нардепам скасовувати перерви у засіданнях

На поточному пленарному тижні Верховна Рада України повинна завершити розгляд правок до судової реформи і перейти до пенсійної реформи. Про це сьогодні на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і голів комітетів заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми фактично переносимо порядок денний з минулого тижня на цей. Ми продовжуємо розгляд проекту 6232, це кодекси, у нас залишилися майже 600 правок до розгляду. На моє глибоке переконання, ми повинні невідкладно після розгляду проекту закону про кодекси судової реформи перейти до пенсійної реформи", - заявив Парубій.

За його словами, найближчим часом Рада має розглянути низку питань національної безпеки і оборони та медичну реформу. Голова парламенту зазначив, що пропонуватиме народним депутатам скасовувати перерви у засіданнях для того, щоб встигнути розглянути всі заплановані питання порядку денного.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що Верховна Рада підтримає судову і пенсійну реформи.