ua en ru

Ця ніч для Евромайдана є визначальною - лідери опозиції

Ця ніч для Евромайдана є визначальною. Про це на прес-конференції заявили лідери опозиції. Завтра пікетування адміністративних будівель почнеться з 5 годин ранку.

"Ця ніч і завтрашній день є визначальними. Ми оголосили про розширення акції і зараз весь Київ фактично Майдан, тому ми запрошуємо всіх з самого ранку, з п'яти годин ранку збиратися на Майдані і приходити пікетувати рядові органи. Жоден урядовий орган не захоплений, жодне приміщення не захоплене, ми працюємо виключно в рамках українського закону: мирні пікети проти Віктора Януковича і за Європейську інтеграцію. Приходьте на Майдан з п'яти ранку збираємося і йдемо пікетувати",- розповів Арсеній Яценюк.

За словами Олега Тягнибока влада може використовувати силовий сценарій.
"Для тих людей, які зараз є на Майдані, які приїхали з інших регіонів України ми даємо заклик залишатися на Майдані. Для нас ця ніч є дуже важливою, важливою у разі, якщо влада буде використовувати силовий сценарій", - зазначив Тягнибок.

За його словами, дуже важливо, щоб в понеділок на пікет зібралося достатня кількість людей.
"Для нас дуже важливо, щоб і в понеділок була достатня кількість людей, для того, щоб ми могли утримувати блокаду адміністративних будівель нинішньої влади", - додав Тягнибок.