ua en ru

В Естонії на підприємстві загинув робітник з України

В Естонії на підприємстві загинув робітник з України Фото: естонська поліція почала розслідування загибелі українця (wikipedia.org)

За попередніми даними, українець загинув у результаті нещасного випадку

У Тюрі (Естонія) на металургійному підприємстві внаслідок нещасного випадку загинув робітник з України, передає місцеве видання Postimees з посиланням на поліцію.

Повідомляється, що вчора вдень стало відомо про нещасний випадок на металургійному підприємстві в Тюрі, в результаті чого загинув чоловік. За даними поліції, робітник з України потрапив під важку металеву деталь і отримав несумісні з життям травми. Місцеві правоохоронці почали розслідування інциденту.

"Причину смерті чоловіка з'ясує розтин, хоча, за попередніми даними, немає підстав вважати, що смерть настала в результаті злочину", - зазначила прес-секретар Департаменту естонської поліції та прикордонної охорони Вікторія Корпан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Єгипті знайшли вбитою 27-річну українку. За даними ЗМІ, дівчина працювала у відділі по роботі з гостями в одному з місцевих готелів. Тіло виявив її чоловік після повернення додому з роботи. Загиблій завдали близько 10 ударів, місцева поліція веде розслідування.