ua en ru

В Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осіб

В Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осіб

Через ДТП на переїзді два вагони потягу зійшли з рейок

В Естонії пасажирський поїзд Elron зіткнувся на переїзді з вантажівкою. Дев'ять людей госпіталізовано. Водії вантажівки і потяги знаходяться у важкому стані, передає Delfi.

Зокрема, згідно з повідомленням, пасажирський поїзд, який йшов у напрямку до Таллінну з Ріісіпере, на переїзді Кулна зіткнувся з вантажівкою. В результаті ДТП з рейок зійшов перший вагон і локомотив поїзда, а вантажівка був серйозно деформований.

9 людей доставлені в лікарню. Двоє з них — водії вантажівки і поїзди, вони перебувають у важкому стані. Ділянка дороги на місці ДТП буде закритий на добу.

Як повідомляє поліція, Центр тривоги отримав повідомлення про ДТП сьогодні в 8:30 ранку (за Києвом). Після зіткнення вантажівки був настільки серйозно деформований, що знадобилася допомога рятувальників, щоб дістати водія з кабіни. Важкі каліцтва отримали машиніст поїзда, 50-річний чоловік, водій вантажівки, 49-річний чоловік. Медики доставили в лікарню дев'ятьох пасажирів поїзда.

Оперативний керівник Пыхьяской префектури Урмет Тамбре сказав, що всі обставини ДТП наразі з'ясовуються.

В Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осібВ Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осібВ Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осібВ Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осібВ Естонії поїзд врізався у вантажівку, постраждали 9 осіб

На даний момент на місці ДТП тривають роботи з ліквідації ДТП, на місці працюють поліцейські, які також регулюють рух. Відрізок дороги від шосе Вана-Хаапсалу в бік Охту буде закритий принаймні на добу, водіїв попросили знайти альтернативний маршрут.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, в окупованому Криму зіткнулися три автомобілі, 7 загиблих.