ua en ru

Ще один свідок підтвердив, що Александров і Єрофєєв назвалися діючими військовими РФ

Ще один свідок підтвердив, що Александров і Єрофєєв назвалися діючими військовими РФ Фото: ГРУшники

Авдокат підсудних звинувачує свідка в порушенні лікарської таємниці

В ході засідання в Голосіївському районному суді Києва ще один свідок, медик Григорій Максимець, підтвердив, що офіцери Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Олександр Александров та Євген Єрофєєв назвалися діючими військовослужбовцями РФ. Про це повідомляє "Медиазона".

Як повідомляється, ГРУшники були доставлені в лікарню у свідомості. У них повністю було збережено орієнтування в місці, часі.

"Моя спеціальність - лікар-нарколог, вони не були в стані сп'яніння, просто були поранені. Визначити це можна за станом зіниці, з мови, з поведінки. У них мова була чітка", - пояснив свідок.

Як повідомив Максимець, ГРУшники заявили, що вони зі спецназу РФ.

"Я запитав: "92-я бригада?". Отримав відповідь: "Спецназ РФ", що мене здивувало. Ми думали, що це з 92-ї бригади. Він називався Єрофєєвим, сказав, що спецназ РФ. Я запитав, де частина знаходиться. Він сказав, що частина знаходиться в Тольятті, а зараз розташована в Луганську. Я запитав: "Навіщо ви сюди прийшли?". Він сказав, що у них було завдання з'ясувати, чи покинув "Айдар" ТЕС. Після був ще один трьохсотий з пораненням в стегно. Він відповідав те ж саме", - розповів свідок.

Нагадаємо, сьогодні у Голосіївському районному суді Києва проходить засідання суду у справі російських ГРУшників.