ua en ru

В ЄС позитивно оцінили виконання Україною плану щодо лібералізації візового режиму

В ЄС позитивно оцінили виконання Україною плану щодо лібералізації візового режиму Фото: ЄС

Представники ЄС і України обговорили лібералізацію візового режиму

В Європейському союзі (ЄС) позитивно оцінили виконання Україною Плану дій щодо лібералізації візового режиму. Про це в ході зустрічі посадових осіб безвізового діалогу Україна - ЄС заявив генеральний директор ЕК "Міграція і внутрішні справи" Маттіас Рюте, передає прес-служба МЗС України.

"У рамках засідання українська сторона поінформувала про результати та надала інформацію щодо заходів, які вона вживає з метою реалізації рекомендацій Доповіді Єврокомісії про виконання Плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму для України від 8 травня 2015 р. Сторона ЄС позитивно відзначила роботу, проведену Україною за час, що минув після оприлюднення доповіді, а також висловила сподівання, що заплановані українською стороною кроки будуть реалізовані вчасно і забезпечать виконання рекомендацій, які ще залишилися", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україну у вересні-листопаді прибудуть експертні місії з оцінки виконання Україною своїх обов'язків для виконання умов по впровадженню безвізового режиму з ЄС.