ua en ru

У ЄС спростовують прогрес у домовленостях із Британією щодо Brexit

У ЄС спростовують прогрес у домовленостях із Британією щодо Brexit Фото: Brexit (Max Pixel)

"Ми все ще працюємо в цьому питанні" - сказали в ЄС

Головний представник Європейського союзу (ЄС) Мішель Барньє у переговорах щодо виходу Великої Британії зі складу ЄС спростував інформацію британських ЗМІ про те, що начебто було досягнуто серйозного прогресу у Brexit, передає Reuters.

"Ми все ще працюємо в цьому питанні. Це єдиний коментар, який я можу зробити", - сказав Барньє після виступу на Берлінській конференції з питань безпеки.

Нагадаємо, у четвер, 29 листопада, представник Європейського союзу заявив, що ЄС і Велика Британія досягли прогресу в переговорах про вихід Британії з ЄС (Brexit) після повідомлень ЗМІ про те, що Лондон і Брюссель попередньо домовилися про фінансове врегулювання.

Зазначалося, що офіційний представник ЄС, який надав свій коментар на умовах анонімності через те, що переговори все ще тривають, заявив, що протягом останніх кількох днів переговори "наблизилися до прориву". Хоча офіційно він не підтвердив, що Велика Британія і ЄС досягли остаточно згоди по рахунку за Brexit. Попередньо повідомлялося про суму межах 45-55 млрд євро.