ua en ru

У Криму частково відновлено енергопостачання

У Криму частково відновлено енергопостачання Фото: енергопостачання

Ремонтні роботи тривають

Енергопостачання в Євпаторії, Саках, Чорноморському і Первомайському районах Криму, які були знеструмлені через аварію на високовольтної лінії електропередач "Каховка - Титан - Красноперекопськ" частково відновлено. Про це повідомляє прес-служба "Крименерго".

"Аварія на ПС "Титан", обгорів шлейф кабельної лінії 220 кВ, на даний момент оперативно-виїзною бригадою ГУП РК "Крименерго" виконуються ремонтні роботи. Знеструмленими є Красногвардійський, Джанкойський і Красноперекопський райони. В Євпаторії, Саках, Чорноморському районі, Первомайському районі РК енергопостачання відновлено", - говориться в повідомленні прес-служби.

Повідомляється, що аварія сталася ввечері у на території Красноперекопського району на лінії 220 кіловольт. Це призвело до знеструмлення Чорноморського, Первомайського, Красноперекопського, Красногвардійського і Джанкойського районів, а також міст Саки і Євпаторія.

раніше повідомлялося, "Укрэнерго" фіксує суттєве зниження енергопостачань в Крим із-за аварії на півострові. Сьогодні, 16:12 величина потужності, яка передавалася по ВЛ 220 кВ Каховська-Титан знизилася на 165 МВт і склала 20 МВт. У компанії відзначили, що причина відключення з'ясовується.

Нагадаємо, у Криму з-за аварії знеструмлено 7 районів і Євпаторія.