ua en ru

В Енергодарі звільнили в. о. мера

Депутати Енергодарської міської ради Запорізької області висловили недовіру і зняли з посади секретаря міськради і виконуючого обов'язки мера Павла Музику. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Дане рішення приймалося без присутності громадськості та ЗМІ, оскільки засідання сесії проходило в закритому режимі. Такий формат підтримав 31 з 32 присутніх депутатів.

Нагадаємо, мер Енергодара Ігор Наумичев і секретар міськради Сергій Пекшин були відсторонені від своїх обов'язків рішенням сесії міської ради від 21 серпня 2014 року. Депутати звинувачували їх у підтримці сепаратистських організацій, привласненні коштів міського бюджету та комунальних підприємств, а також багато в чому іншому.

У той же день Сергій Холод був призначений виконуючим обов'язки міського голови Енергодара, Павло Музика секретарем міської ради, а Іван Самойдюк першим заступником мера. З 2 жовтня 2014 року виконання обов'язків мера перейшло до Павлові Музиці.

З 2002 по 2014 рік Павло Музика працював головою профкому первинної профспілкової організації відокремленого підрозділу "Запорізька теплова електрична станція" ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго".