ua en ru

В Єнакієвому зафіксовано переміщення 12 танків і БММ бойовиків, - ІО

В Єнакієвому зафіксовано переміщення 12 танків і БММ бойовиків, - ІО Фото: Бойовики на Донбасі

У напрямку Луганська пройшли два логістичних конвою з 15 автомобілів

У Єнакієвому (Донецька область) зафіксовано переміщення 12 танків і бойових броньованих (БММ) машин бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Триває перегрупування сил і засобів терористів між Ясинуватою та Горлівкою. Через Пантелеймонівку в даний район перекинуто два вогневих підрозділів 122-мм артилерії (8 одиниць гаубиць Д-30). Також зафіксовано переміщення 12 танків, ББМ через Єнакієве", - йдеться в повідомленні.

За даними Тимчука, Кіровський район Донецька перекинуто 16 мінометних батарей і 120-мм мінометів.

"З боку Краснодона у напрямку Луганська, Лутугине пройшли два логістичних конвоя з 15 автомобілів, серед яких бензовози. Зафіксовано перегін через Макіївку вантажних автомобілів в сторону Горлівки та Донецька", - зазначив він.

Крім цього, за його даними, в районі н. п. Старобешеве-Комсомольське зафіксовано переміщення двох тактичних груп бойовиків, загальною кількістю 110 чоловік на БТР-80, БМП-2, МТ-ЛБ і автомобільному транспорті.

Оперативные данные группы Информационное СопротивлениеРоссийско-террористические войска продолжают грубо нарушать режи...

Posted by Dmitry Tymchuk on 27 травня 2015 р.

Нагадаємо, раніше між Іловайськом і Харцизьком Донецької області була зафіксована колона з 16 одиниць автотранспорту і бойової техніки для бойовиків.