ua en ru

Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Як багато хто вже знають, Ельвіра Гаврилова - модний український дизайнер, одяг якої підкорила не лише українських покупців, але і дівчат по всьому світу. У цій статті мова піде про Elvira, як про особистість в цілому, про інших сторонах її творчості, соціальної і бізнес діяльності. Дівчина з дитинства вирізнявся серед однолітків, вона завжди була на крок попереду, при цьому ніколи не зупинялася на досягнутому. Для неї кожна нова ступінь - це лише шлях до досконалості, але ніяк не кінцева мета роботи. Постійний розвиток, прагнення підкорити нові вершини - це і є ціннісні пріоритети успішної бізнес-леді Ельвіри Гаврилової.

Просто вражаюче, як їй вдається поєднувати всі сфери своєї діяльності і при цьому процвітати в кожній з них.

Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

З мрією в серці на шляху до успіху!

Ельвіра Гаврилова з самого дитинства мріяла стати дизайнером-модельєром. Проте життєві обставини повели її в іншому професійному напрямку. Дівчина отримала вищу освіту в Києво-Могилянській академії на факультеті «міжнародні відносини» і встигла досягти певних висот у цій сфері за фахом. При цьому Ельвіра багато часу приділяла своєму захопленню – вона шила одяг за власними лекалами для близьких і друзів. Прагнення і завзятість принесли свої плоди. Через недовгий час талант дизайнера помітили, з'являлося все більше постійних клієнтів, і це були вже не тільки родичі і подруги. Так прийшла ідея про те, що красою потрібно ділитися і Ельвіра Гаврилова запустила свій перший проект – вона заснувала власний бренд, набрала команду однодумців, і крок за кроком одяг під ім'ям Elvira Gavrilova почала завойовувати нові і нові горизонти. Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

На сьогоднішній день дизайнерський одяг Ельвіри Гаврилової – вибір зоряних клієнток, еліти суспільства. В її вбрання одягнені імениті співачки, актриси, художниці, колеги дизайнери, загалом «вершки» суспільства і ті, хто цінує якість, стиль і красу в одному флаконі. Бренд вже встиг завоювати визнання і за межами України. Сьогодні дизайнер Ельвіра Гаврилова підкорює Європу, її шоу-руми відкриваються по всьому світу.

Ельвіра Гаврилова - успішна ділова леді

Ельвіра – людина творча, вона багато часу приділяє дизайну одягу та всьому, що з ним пов'язано: модні покази, виставки, світські заходи і зустрічі з колегами, однодумцями. Однак мало хто знає, що крім цього Ельвіра Гаврилова займає серйозну посаду, вона головний редактор бізнес-глянцю «Гроші плюс». Це журнал про новини у світі економіки та фінансів, бізнесу та індустрії, політики та мистецтва. Ось уже кілька років модний дизайнер очолює команду креативних журналістів, фотографів, редакторів.

Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Ельвіра знає, як створити ідеальний бізнес-глянець, вона організовує роботу кожного члена команди, орієнтуючись на конкретний результат. Дівчина нерідко сама виступає в ролі журналіста, вона часто відвідує різні заходи, виставки, події та бере інтерв'ю. Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Благодійна діяльність як частина життя Ельвіри Гаврилової

Ельвіра – організатор і активний учасник благодійного проекту "Допоможи". Даний проект створений з метою організувати зустріч тих, кому потрібна допомога, з тими, хто хоче допомогти. Але це не просто майданчик для пошуку. Досить часто Ельвіра Гаврилова організовує в рамках проекту "Допоможи" благодійні вечори. Вона запрошує для участі всіх небайдужих до чужого горя. Серед постійних учасників багато іменитих людей міста Одеса і не тільки. Тут проводяться різні аукціони, виставки, вечори. Частина грошей, виручених від продажу лотів або квитків на такі заходи, йде на благодійність. Іноді учасники жертвують всі зібрані кошти. Так, нещодавно в одеському Центрі Біржових Технологій проходив благодійний вечір, на якому проходив модний показ капелюшків відомого дизайнерського дому, одну з яких, до речі, придбала Ельвіра, і всі кошти від продажу лотів в повному обсязі пішли на лікування дівчинки.

Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Також днями відбувся відомий "Шаховий бал", у якому Ельвіра взяла участь і стала партнером заходу. В рамках проекту "Допоможи" вдалося зібрати кошти: 30% вартості квитків на бал підуть на благодійність. Всі проекти Ельвіри нерозривно пов'язані один з одним. Так, інформаційним партнером благодійних акцій завжди є журнал "Гроші плюс". Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Ельвіра Гаврилова займається благодійністю не тому, що це показово і модно, а для того, щоб допомогти тим, хто цього потребує. Допомога іншим – невід'ємна частина її життя.

Якщо ви також хочете допомогти, але не знаєте як, приєднуйтесь до нас http://only-help.com!

Нове успішне напрям діяльності

Як уже згадувалося вище, Ельвіра – всебічна багатогранна особистість, успішна бізнес-вумен, яка знає: немає межі досконалості! Вона щодня росте і розвивається, з'являються нові цікаві ідеї, які дівчина з успіхом втілює в життя.

Нещодавно Ельвіра Гаврилова очолила event-агентство в Одесі "Connect plus". Це новий виток творчої діяльності, хоча можна з упевненістю сказати, що Ельвіра – професіонал своєї справи.

Адже всі вже чули про гучних заходах "Сніданок у сукнях"! А організатор цих вечір – Ельвіра Гаврилова! Дизайнер провела вже шість таких вечір, кожен з яких ще більш масштабний і вражаючий, ніж попередній!

Нещодавно Ельвіра Гаврилова провела "Сніданок у сукнях комбінаціях", який порадував гостей цікавою програмою з майстер-класами та подарунками, модними показами і новинками зі світу краси і моди, шампанським і, звичайно, смачним сніданком! На цей раз дівчата були одягнені в самому жіночому і сексуальному стилі lingerie

Elvira Gavrilova (Ельвіра Гаврилова) - сучасна бізнес-вумен

Ельвіра Гаврилова стала власницею міжнародного event-агентства "Connect plus", яке займається організацією світських заходів, вечірок та дівич-вечорів, урочистих подій та свят.

Підводячи підсумок вищесказаного, можна сміливо заявити: Ельвіра Гаврилова – приклад для наслідування багатьом дівчатам, які мріють про успішну кар'єру. Застава такого успіху – цілеспрямованість і любов до того, чим займаєшся.