ua en ru

Ельвіра Гаврилова: «Навчання за кордоном — запорука побудови успішної кар'єри»

Ельвіра Гаврилова: «Навчання за кордоном — запорука побудови успішної кар'єри»

Системи освіти в Україні сьогодні далека від ідеалу. А процес її реформування йде далеко не так успішно, як хотілося б. І не секрет, що багато батьків, усвідомлюючи важливість високого рівня освіти для майбутнього своїх дітей, замислюються про освіту за межами нашої країни. Перспективу бачить в цьому і відомий продюсер і головний редактор бізнес-глянцю Financoff Ельвіра Гаврилова. Навчання за кордоном, на її погляд, відкриває величезні можливості для юних талантів.
Ретельно вивчивши всі варіанти більшість відповідальних батьків звертають свій погляд у бік Туманного Альбіону. Класична англійська освіта — це визнаний у всьому світі бренд. Найчастіше, синонімом до нього обирають слово «елітарна», бажаючи підкреслити високі стандарти. І сьогодні для українських дітей ці стандарти стали ще ближче, завдяки новій програмі, створеній Ельвірою Гавриловою.
Ельвіра Гаврилова: «Навчання за кордоном мрія багатьох талановитих дітей. І ми хочемо допомогти їм реалізувати свій талант і потенціал в повному обсязі».
Партнером в цьому благородному починанні став College Cambridge Centre for Sixth-form Studies. Відгукнувшись на запрошення представників CCSS, цього літа Ельвіра відвідала Лондон, де уклала квлька домовленостей в сфері освітніх програм, як для дітей, так і для дорослих.

Освіта «made in UK» — золотий стандарт якості!

Німецький філософ Артур Шопенгауер говорив, що саме освіта розуму і душі для здобуття щастя куди важливіше, ніж накопичення багатства.

Ельвіра Гаврилова: «Навчання за кордоном — запорука побудови успішної кар'єри»

Для тих, хто усвідомив, що гідна освіта — це пропуск в день завтрашній і розроблена ця програма. Першими, хто зміг випробувати свої сили в новому проекті стали фіналісти всеукраїнського рейтингу «ТОП 100. Майбутнє України. Діти », творцем і продюсером, якого є Ельвіра Гаврилова. Навчання за кордоном стало реальністю для юного віртуоза Джонсона Антоніо Бразильєро. Партнери проекту (CCSS) готові були прийняти більшу кількість студентів, проте, незважаючи на перше сприятливе враження про претендентів, вони звернули увагу на те, що абітурієнтам слід приділити більше уваги англійськоій мові і точним наукам — прогалини в цих галузях знань стали для наших кандидатів серйозною перешкодою на шляху до навчання в престижному британському коледжі.

Ельвіра Гаврилова «Навчання за кордоном» — ваш правильний вибір

Чим же відрізняється ця освітня програма від багатьох інших? Її основна і незаперечна перевага в тому, що кандидатам та їхнім батькам гарантується повний супровід і сприяння на всіх етапах, починаючи з подання документів у візовий відділ до зарахування та облаштування. Також, усвідомлюючи необхідність високого рівня підготовки, були розроблені такі напрямки як літні школи, де, незалежно від віку, можна підвищити рівень володіння англійською мовою і поповнити скарбничку знань в дисциплінах, по яких чекає іспит.
Укладаючи домовленості Ельвіра не залишила без уваги дорослих — тепер у кожного бажаючого є можливість пройти необхідний профільний курс в кращих університетах Англії. Освітня програма Ельвіри Гаврилової спрямована і на соціалізацію в британському суспільстві і дозволить учасникам відчувати себе в Кембриджі чи Оксфорді, як вдома.
Ельвіра Гаврилова: «Навчання за кордоном — запорука побудови успішної кар'єри»
Єдина інвестиція, яка ніколи не знеціниться — це гідну освіту. Дозвольте собі і своїм дітям максимально розкрити свій потенціал.