ua en ru

Еліна Нечаєва на Євробаченні 2018: що відомо про учасника від Естонії (фото, відео)

Еліна Нечаєва на Євробаченні 2018: що відомо про учасника від Естонії (фото, відео) Фото: Еліна Нечаєва - Elina Nechayeva (скріншот з відео)

Про творчу кар'єру і шлях до Євробачення 2018 учасника з Естонії, а також біографія, текст пісні, фото і відео - в матеріалі Styler

Еліна Нечаєва з Естонії з піснею "La forza" виступила під №9 в першому півфіналі Євробачення 2018 у Лісабоні 8 травня.

Еліна Нечаєва (Elina Nechayeva) з піснею "La forza" представить Естонію на Євробаченні 2018 (відео: YouTube / Eurovision Song Contest)

Еліна Нечаєва з Естонії на Євробаченні 2018: досьє

Еліна Нечаєва - естонська оперна співачка, що має російське походження. Саме вона буде представляти Естонію на найбільшому пісенному конкурсі Європи в 2018 році. За прогнозами букмекерів, Еліна - одна з найкращих і реальних претендентів на перемогу в Євробаченні.

26-річна Еліна Нечаєва народилася в столиці Естонії, місті Талліні. Дівчина пішла по стопах матері, яка сама співала в хорі "Веселка" і привела туди ж свою 4-річну доньку. Крім музичного обдарування, Еліна - поліглот, у неї відмінні здібності до іноземних мов.

Свою майбутню професію Еліна Нечаєва пов'язала зі співом. Вона здобула освіту в Талліннському музичному училищі ім. Георга Отса, а потім закінчила Естонську академію музики і театру за фахом "класичний спів".

Далі були успішні концерти, виступи і участь у конкурсах як державного, так і міжнародного рівня. Наприклад, в музичному проекті "Естонія шукає суперзірку" Нечаєва довела суддям, що вона обдарована і різнопланова співачка, яка здатна виконувати не тільки оперу. А в міжнародному молодіжному конкурсі академічного вокалу дівчина посіла третє місце і стала лауреатом фестивалю.

Нарешті, в березні 2018 року по підсумками глядацького голосування Еліна перемогла у відбірковому конкурсі "Eesti Laul" і отримала право представляти Естонію на Євробаченні в Португалії.

Элина Нечаева на репетиции  Евровидение 2018Фото: Еліна Нечаєва (Elina Nechayeva) під час репетиції на сцені Євробачення 2018 (eurovision.tv)

Особисте життя Еліни Нечаєвої

Коханий Еліни Нечаєвої - естонський бізнесмен Давид Пярнаметс, глава бренду "Rannamoisa", що займається поставками м'яса птиці в країні. Чоловік старший за дівчину на 15 років і має дітей від першого шлюбу. Спільних дітей у Еліни і Давида поки немає.

Еліна Нечаєва "La Forza": текст і переклад пісні

Пісня, яку вибрала для себе співачка, називається "La Forza", що в перекладі з італійської означає "Сила". Автором музики є популярний естонський композитор Міхкель Маттісон. А слова італійською мовою написала Еліна разом з подругою.

Текст пісні учасниці Євробачення 2018 від Естонії:

Sai nella notte per me
Una stella c'é
Lei mi rischiara la via
Per l'eternitá
É mia guida
Nell'immensitá
Che non mi lascia mai'

La forza del destino
Volteggiar mi fa
L'ora é vicina di felicitá
É sogno o realtá
Nostra affinita
Sull'ali dell'amore rose

Quando m'en vo per la via
Sempre libera
Vorrei che intorno a noi sia una favola
Nostro amore
Guida a noi sará
Nell'infinito
Per l'eternitá

Переклад пісні Elina Nechayeva "La Forza" ("Сила"):

Знай, что в ночи для меня
Есть звезда.
Она мне освещает дорогу
В вечность.
Она - мой проводник
В необъятности,
Которая меня никогда не покидает.

Сила судьбы
Заставляет меня кружиться.
Час счастья близок,
Это сон или реальность?
Наша близость
На розовых крыльях любви.

Когда я иду по дороге,
Всегда свободная,
Я бы хотела, чтобы вокруг нас была
Сказка.
Наша любовь
Ведет нас
В бесконечность,
В вечность.

Сила судьбы
Заставляет меня кружиться.
Час счастья близок,
Это сон или реальность?
Наша близость
На розовых крыльях любви.