ua en ru

Електропостачання Авдіївки не відновлюють через відсутність гарантій з боку НЗФ

Електропостачання Авдіївки не відновлюють через відсутність гарантій з боку НЗФ Фото: Авдіївка знеструмлена

Такі гарантії безпеки можуть надати лише у понеділок, 24 квітня

Відновлення електропостачання Авдіївки Донецької області неможливе через відсутність гарантій безпеки з боку незаконних збройних формувань окупованих районів Донбасу. Про це заявляє українська сторона СЦКК, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Починаючи з 21 квітня та по теперішній час, аварійно-відновлювальні роботи в Авдіївці не могли бути здійснені у зв’язку з відсутністю гарантій безпеки з боку НЗФ ОРДО. За даними російської сторони СЦКК, гарантії для проведення аварійно-відновлювальних робіт у кращому випадку будуть надані лише у понеділок, 24 квітня 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Відновлення електропостання Авдіївки неможливо через відсутність гарантій безпеки з боку НЗФ ОРДО. Українська сторона СЦ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 квітня 2017 р.

Зазначено також, що нині Донецька фільтрувальна станція функціонує без перебоїв, вода надходить до населення в штатному режимі.

Нагадаємо, раніше Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб заявило про відновлення електропостачання Донецької фільтрувальної станції (ДФС), однак місто Авдіївка Донецької області, як і раніше, залишається знеструмленим.