ua en ru

ФГВФО через электронний майданчик УУБ реалізував майно "Банку Форум" на суму 2,5 млн грн

На черговому аукціоні, який проходив на електронному майданчику Української універсальної біржі (УУБ), було реалізовано майно ПАТ "Банк Форум" (переданий в Фонд гарантування вкладів населення (ФГВФО)) на загальну суму понад 2,5 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Української універсальної біржі.

Повідомляється, що на продаж були виставлені автотранспортні засоби, комп'ютерна техніка, банківське та інше офісне обладнання.

"Аукціон відзначився високою конкуренцією і підвищенням стартової ціни, яка за окремими лотами досягала 30%, що дорівнює 30 крокам на підвищення стартової ціни", - йдеться в повідомленні.

Учасники аукціону відзначили доступність електронних торгів, а також відзначили простоту використання електронного майданчика УУБ.

Представники банку відзначили, що саме зручний і зрозумілий інтерфейс електронного майданчика біржі став запорукою такої ефективної реалізації майна.

Представник Фонду директор департаменту впровадження планів врегулювання та управління активами неплатоспроможних банків Андрій Шевченко повідомив: "Сподіваємося, що прозорість електронних торгів є запорукою максимальних цін, отриманих у результаті торгів, та одночасно є антикорупційним заходом політики фонду".