ua en ru

Електричка "Петрівка-Вишгород" почне курсувати у жовтні ц.р., - голова Київської ОДА

Між залізничною станцією Київ-Петрівка та Вишгородом у жовтні 2010 року почне курсувати електричка. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Анатолій Присяжнюк у ході церемонія підписання меморандуму про співпрацю з Київською міською держадміністрацією (КМДА), передає кореспондент РБК-Україна.

"Роками не вирішувалося (питання) сполучення між Петрівкою і Вишгородом. Ми ж з Олександром Павловичем (в.о. голови КМДА О.Поповим) сіли за стіл переговорів і вирішили його. У жовтні ми запустимо електричку між Петрівкою і Вишгородом", - сказав А.Присяжнюк.

У свою чергу, Олександр Попов повідомив, що найближчим часом буде завершено капітальне будівництво Дарницького вокзалу, і вже у жовтні 2010 р. його буде запущено в експлуатацію. Через деякий час буде побудовано швидкісну залізничну електролінію сполученням Дарниця-Бориспіль.

"Це буде дуже значний транспортний маршрут, і дуже вагоме вирішення транспортної проблеми, яке пов'яже Бориспіль і місто Київ", - відзначив О.Попов.