ua en ru

Експерти продовжать встановлення причин аварії Boeing над Донбасом, доповідь очікується протягом року, - звіт

Міжнародна слідча група продовжить розслідування з метою встановити причини аварії пасажирського авіалайнера Boeing-777 компанії "Малайзійські авіалінії", який розбився в Донецькій області 17 липня 2014 р.

Міжнародна слідча група продовжить розслідування з метою встановити причини аварії пасажирського авіалайнера Boeing-777 компанії "Малайзійські авіалінії", який розбився в Донецькій області 17 липня 2014 р. Про це йдеться у попередньому звіті про причини аварії літаку, опублікованому на сайті Ради безпеки Нідерландів.

"У своєму попередньому звіті Рада безпеки представляє перші результати розслідування, яке все ще йде повним ходом. Необхідні будуть додаткові дослідження, щоб визначити більш точно, що стало причиною катастрофи, і як літак розвалився. Рада вважає, що додаткові докази будуть доступними в недалекому майбутньому", - йдеться у звіті.

Радбез обіцяє опублікувати цей звіт протягом одного року з моменту аварії літака.

Нагадаємо, згідно з попереднім звітом, Boeing "Малазійських авіаліній" зазнав краху в результаті пошкодження об'єктами ззовні. Авіалайнер розбився 17 липня 2014 р. в Донецькій області. У результаті катастрофи загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту. Влада України звинувачує бойовиків в тому, що вони збили авіалайнер з допомогою установки "Бук".