ua en ru

Експерт: Успіхи Резніченко на посаді глави ДніпрОДА - державні, а не політичні

Успіхи Валентина Резніченко на посаді голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) - державні, а не політичні. Про це заявив політолог Микола Давидюк, коментуючи перші півроку Валентина Резніченко на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

"За півріччя на посаді керівника такої не простої області як Дніпропетровська, Валентин Резніченко зумів стати над політичною сутичкою промислових груп і місцевих кланів. Він відпрацьовує виключно державну пропрезидентську позицію", - сказав політолог.

Експерт зазначив, замість того щоб займатися підготовкою виборів, лобіюванням кандидатів і участю в телевізійних шоу, глава регіону переважно працює над побудовою лінії оборони, впровадженням державних електронних сервісів, залученням інвестицій та ремонтом доріг.

Давидюк додав, що такого керівника як Валентин Резніченко, складно назвати популістом, так як він ніколи не займався промоушином своєї діяльності. У той же час, кейси його успішних проектів, можуть бути масштабовані по всій країні, в якості прикладів ефективних управлінських рішень.

На закінчення політолог зазначив, що саме Валентин Резніченко - один з кращих представників нової хвилі державних управлінців, які прийшли на державну службу з бізнесу.

"За півроку він показав комплексний результат економічних, соціальних, оборонних та інфраструктурних показниками. Системність і постійне участь в рутинних державних процесах в області, виділяють главу Дніпропетровщини серед інших, не менш популярних керівників регіонів, яких дуже часто, на жаль, заносить у піар", - сказав Давидюк.