ua en ru

Експерт: в "Опоблоці" немає консенсусу в підтримці Бойка на президентських виборах

Експерт: в "Опоблоці" немає консенсусу в підтримці Бойка на президентських виборах Фото: Кость Бондаренко (з відкритих джерел)

Експерт прокоментував слова Льовочкіна

В "Опозиційному блоці" на сьогоднішній день немає консенсусу щодо підтримки кандидатури Юрія Бойка на президентських виборах. Таку думку висловив політолог Кость Бондаренко, коментуючи заяву в інтерв'ю РБК-Україна народного депутата і одного з лідерів "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна, передає "Апостроф".

"Сергій Володимирович [Льовочкін] озвучив власну думку з цього питання, це його особиста позиція. Але в партії дійсно існує чимало тих, хто поділяють цю позицію", - зазначив експерт.

Однак, за словами Бондаренка, більшість обласних організацій, у першу чергу, з найбільш індустріально розвинених регіонів, де зосереджений основний електорат партії - цю позицію не поділяють.

"У партії очікується серйозна дискусія щодо лідера. Це - прерогатива з'їзду. І було б помилково вважати, що Юрій Бойко, який за своїм статусом є одним з лідерів Опоблоку, вже визначений як єдиний кандидат від Південного Сходу", - вважає Бондаренко.

Повна інформація щодо кандидатів в президенти на вибори 2019 на РБК Україна.