ua en ru

Екс-заступник голови податкової служби Головач отримав умовний термін, - Луценко

Екс-заступник голови податкової служби Головач отримав умовний термін, - Луценко Фото: генеральний прокурор України Юрій Луценко

Головач уклав угоду зі слідством

Колишній перший заступник голови Державної податкової служби Андрій Головач отримав умовний термін. Про це на прес-конференції розповів генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

Луценко повідомив, що Головач уклав угоду зі слідством.

"Угода була підписана, суд її затвердив, вона вступила в законну силу. Його показання будуть використані під час початку судового процесу, швидше за все заочного. Він, відбувши півроку в СІЗО, отримав затверджену угоду, що передбачає умовне покарання", - повідомив Луценко.

Головач дав свідчення, заявивши, що був членом злочинного організованого угрупування на чолі з Януковичем і Клименко, а також розписав схеми і діючих осіб цього угрупування. Також він заплатив 130 млн гривень.

"З моєї точки зору, це дає можливість для більш досконалих доказів в майбутньому суді з засудження, власне, Клименко. Це, швидше за все, буде заочне засудження, але під арештом знаходяться колосальні активи пана Клименка", - сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні, за заявою Луценка, за військові злочини засуджено 28 громадян Російської Федерації.