ua en ru

Екс-власник Терра Банку Циплаков спростував інформацію стосовно свого арешту

Екс-власник Терра Банку, голова наглядової ради ПРАТ "Метал Юніон" Руслан Циплаков заявив, що інформація про його арешт Службою безпеки України не відповідає дійсності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Циплакова.

"Вчора в новинах прокотилася хвиля повідомлень про те, що мене нібито заарештувала СБУ. Прошу зазначити, що дана інформація не відповідає дійсності, це повідомлення не поширювалося прес-службою СБУ, а мало в якості першоджерела сумнівний інтернет-ресурс. На жаль, деякі авторитетні видання підхопили це повідомлення, не перевіривши джерело", - цитує прес-служба слова Циплакова.

Голова наглядової ради ПРАТ "Метал Юніон" назвав цю інформацію провокацією конкурентів по бізнесу. "На даний момент я перебуваю в робочому відрядженні, до фінансування тероризму та конвертаційних центрів ніякого відношення не маю і відповідно звинувачень мені ніхто не висував", - сказав бізнесмен.

"На жаль, у важкий для країни час багато людей намагаються нажитися на війні. І є багато бажаючих отримати чужий бізнес під прикриттям військових дій. Тому сміливо кажу, що є безліч недоброзичливців, охочих дістати мій бізнес і дискредитувати мене. Але вся ця інформація не відповідає дійсності", - підсумував Циплаков.