ua en ru

Екс-спікер ВР Криму А.Гриценко виключений з Партії регіонів

Голова Ленінської районної організації Партії регіонів, екс-спікер Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутат ВР АРК Анатолій Гриценко виключений з лав партії. Відповідне рішення було прийнято на раді Кримської республіканської організації партії 28 травня, повідомляє прес-служба партії.
"Керуючись листами центрального апарату Партії регіонів про посилення профілактичної роботи з попередження виникнення фактів зловживання службовим становищем і порушень законів України членами Партії регіонів і відповідно до пункту 5.4.5 статуту Партії регіонів пропонується достроково припинити повноваження голови Ленінської районної організації Партії регіонів А.Гриценко в зв'язку з неможливістю виконувати свої обов'язки", - йдеться в повідомленні.
За інформацією прес-служби, до обрання главою Ленінської районної парторганізації рекомендований заступник голови парторганізації, голова Ленінської районної державної адміністрації Валерій Степанов, а партійна конференція в Ленінському районі повинна бути проведена до 20 червня.
Нагадаємо, за інформацією голови Кримської республіканської організації ПР Василя Джарти, рішення про виключення А.Гриценко з партії буде прийняте тільки після винесення йому судового вироку.