ua en ru

Екс-регіоналу Колеснікову заборонили в'їзд в РФ

Екс-регіоналу Колеснікову заборонили в'їзд в РФ Фото: Борис Колесніков

Сам Колесніков заперечує подібну інформацію

Екс-регіоналу і соратника Віктора Януковича Борису Колеснікову заборонили в'їзд на територію Російської Федерації, передає ТСН з посиланням на джерело.

За словами джерела, напередодні Колесніков 7 годин просидів в аеропорту Москви і отримав заборону на в'їзд на територію РФ від Федеральної міграційної служби Росії. Сам політик у коментарі журналістам все заперечив і повідомив, що може вільно перебувати в РФ. Однак на прохання показати друк, яка засвідчить, що в країну він таки потрапив, він категорично відмовився.

Також, за даними джерела, в'їзд у РФ заборонили не тільки Колеснікову, але й іншим депутатам Верховної Ради України, прізвища яких зараз уточнюються.

Нагадаємо, в березні 2015 року Борис Колесніков, який обіймав посаду секретаря президії політради Партії регіонів (ПР), залишив лави цієї політичної сили.

"Колесников написав заяву про вихід з Партії регіонів і зосередиться на роботі в "Опозиційному блоці", - повідомило джерело.

За його словами, політичний проект Партії регіонів поки що "заморожений".

Нагадаємо, 31 березня в Києві відбулася презентація тіньового уряду, який очолив Борис Колесніков. До його складу увійшли, зокрема, ряд народних депутатів від "Опозиційного блоку".